X
GO

Kurset

Kërko Kurse

SI TA FUNKSIONALIZOJMË NJË TELEFON CELULAR ANDROID

SI TA FUNKSIONALIZOJMË NJË TELEFON CELULAR ANDROID

Nëse keni një telefon të ri android, ju patjetër që do të dëshironit të shfrytëzonit të gjithë potencialin e tij. Në këtë video do t’iu shpjegojmë hap pas hapi se si ta bëni të përdorshëm një telefon të ri android apo një telefon që e keni pranuar nga dikush që e ka përdorë më përpara.

Shumica e telefonave celularë, do t’iu udhëzojnë hap pas hapi se si ta bëni të përdorshëm, gjatë procesit të funksionalizimit të tij. Varësisht nga versioni i androidit që përdorni, procesi mund të ketë disa ndryshime të vogla.

Në këtë video, ne do të bëjmë të përdorshëm një celular i cili është përdorë nga dikush tjetër dhe do të shohim se si ta formatojmë dhe pastaj ta funksionalizojmë me llogarinë tonë.

Print
190 Vlerëso artikullin:
5.0
Milingona.al
Kategoria: Së shpejti

x