X
GO

Lajmet

Microsoft më në fund publikon se çfarë të dhënash mbledhë përmes Windows 10

  • 17 prill 2017
  • Autori: Rrustem Loshi
  • Numri i shikimeve: 612
  • 0 Komentet
Microsoft më në fund publikon se çfarë të dhënash mbledhë përmes Windows 10

Microsoft iu është përgjigjur shqetësimeve për privatësinë në Windows 10 për gati tash e dy vite, dhe siç duket kompania më në fund e kuptoi mesazhin dhe është përgatitur të veproi. Që nga java e kaluar, Microsoft është duke e përditësuar deklaratën e sajë të privatësisë dhe është duke i publikuar informatat në lidhje me të dhënat që ajo i mbledhë si pjesë e Windows 10. “Për herë të parë, ne kemi publikuar një listë të tërë te të dhënave të mbledhura nga diagnostikimi,” ka shpjeguar shefi Terry Myerson në një postim në blogun e kompanisë. “Ne gjithashtu jemi duke i publikuar edhe detajet nga të dhënat të cilat i mbledhim nga shfrytëzuesit gjatë diagnostikimit, si në nivelin fillestar ashtu edhe në atë të avancuar.”

RSS
1234

Kurset më të shikuara

RSS