X
GO

Lajmet

GHIDRA – VEGËL E FUQISHME PËR REVERSE ENGINEERING – PUBLIKOHET NGA NSA

  • 7 mars 2019
  • Autori: Rrustem Loshi
  • Numri i shikimeve: 847
  • 0 Komentet
GHIDRA – VEGËL E FUQISHME PËR REVERSE ENGINEERING – PUBLIKOHET NGA NSA

NSA, në një konferencë të mbajtur me dt 06/03/2019 në San Francisco, ka publikuar Ghidra 9.0 duke sqaruar se kjo vegël do të jetë open source dhe mund të merret dhe përdoret falas nga publiku.

Ghidra u shërben inxhinierëve të softuerit dhe analistëve të malware-ëve, që të mund të nxjerrin kodin burimor të një malware-i duke përdorur inxhinierinë e riprodhimit (Reverse Engineering) kundrejt vet ati malware-i.

RSS

Kurset më të shikuara

RSS