X
GO

Blogu

Kërko Blog

Gjuhët programuese më të mira për vitin 2020

  • 3 janar 2020
  • Autori: Rrustem Loshi
  • Numri i shikimeve: 3612
  • 0 Komentet
Gjuhët programuese më të mira për vitin 2020

Të gjitha programet që përdorim në jetën e përditshme – qoftë ai aplikacion mobil, program kompjuteri apo edhe vet sistemet operative çofshin ato kompjuterike apo mobile – janë të shkruara me ndonjë nga gjuhët programuese.

Gjuhët programuese luajnë rolin kryesor në fushën e zhvillimit të softuerit. Duke qenë se në treg ekzistojnë shumë gjuhë programuese, me përparësitë dhe mangësitë e secilës prej tyre, zgjedhja e gjuhës më të mirë ku të përqendrohemi gjatë zhvillimit të karrierës tonë është mjaft sfiduese.

Si të mbroni pajisjen tuaj android nga malware

  • 14 janar 2019
  • Autori: Enis Azemi
  • Numri i shikimeve: 2893
  • 0 Komentet
Si të mbroni pajisjen tuaj android nga malware

Nëse jeni përdorues i telefonave Android, celulari juaj apo edhe tableti juaj, rrezikon të infektohet me malware. Në fakt hulumtimet e bëra nga “Jupiter Research” rezultojnë se rreth 80% e celularëve android janë të pambrojtur.

Kjo bëhet për shkak të shumave të mëdha të parave që motivojnë keqbërësit për të kërkuar dhe kapur të dhëna financiare, kode kalimi, dhe informacione të tjera potencialisht fitimprurëse.

RSS

Kërko Blog

Më të shikuarat