X
GO

Blogu

Kërko Blog

Si të jeni më produktiv në punë

  • 14 nëntor 2019
  • Autori: Rrustem Loshi
  • Numri i shikimeve: 1365
  • 0 Komentet
Si të jeni më produktiv në punë

Si të jeni më produktiv në punë?”, është një pyetje që shqetëson punëdhënësit dhe të punësuarit në tërë globin. Pavarësisht se ku punon dhe çfarë pune bën, secili është në kërkim të një rruge se si të rris produktivitetin.

Për këtë temë kanë folur shumë personalitete që merren me problemet organizative duke dhënë kështu teori të ndryshme.

Produktivitet do të thotë arritja e rezultateve më të mira në një kohë sa më të shkurtë, duke u lënë më shumë kohë të lirë të merreni me punë të tjera apo të shfrytëzoni atë me familje dhe shoqëri. 

RSS

Kërko Blog

Më të shikuarat