X
GO

Blogu

Kërko Blog

Çka të bëjmë nëse na hakohet llogaria në Instagram?

 • 22 janar 2021
 • Autori: Rrustem Loshi
 • Numri i shikimeve: 95
 • 0 Komentet
Çka të bëjmë nëse na hakohet llogaria në Instagram?

Instagram është një rrjet social që përdorët shumë nga dizajnerët. Ai u shërben atyre edhe për marketing edhe si mjet për rrjetëzim, si dhe, si një mënyrë për të fituar klient të rinj.

Nëse keni frikë që llogaria juaj në Instagram është hakuar, apo në çfarëdo forme dikush i pa autorizuar ka ndërhyrë në llogarinë tuaj, u rekomandojmë të lexoni në vijim...

Rrip i dorës që i tregon shefit tuaj se sa jeni të kënaqur në punë

 • 18 janar 2021
 • Autori: Rrustem Loshi
 • Numri i shikimeve: 183
 • 0 Komentet
Rrip i dorës që i tregon shefit tuaj se sa jeni të kënaqur në punë

Në shikim të parë rripi i dorës nga silikoni do të duket si një pajisje për matjen e të rrahurave të zemrës kur ju ushtroni apo punoni.

“Bizneset po bëjnë përpjekje maksimale për të qëndruar të lidhur me stafin që punon nga shtëpia. Tani ata mund të pyesin 500 anëtarë përnjëherësh: ’jeni mirë?’ pa patur nevojë të kapin telefonin,” tregon Christina Colmer McHugh, bashkëthemeluese e kompanisë Moodbeam.

A është robotika e ardhmja?

 • 12 janar 2021
 • Autori: Ragip Avdijaj
 • Numri i shikimeve: 123
 • 0 Komentet
A është robotika e ardhmja?

Teknologjia e robotëve po përparon dita-ditës me hapa të mëdhenj, dhe shumë dilema apo probleme që paraqesin robotët dhe që shoqëria njerëzore i shtyn në një të ardhme të largët, bëhen aktuale, siç është rasti i konkurrencës së pabarabartë midis njerëzve dhe robotëve për këtë punë.

Nga ana tjetër, ndërsa shkenca dhe inxhinieria përmirësojnë zhvillimet e tyre të robotëve, është e mundur të fillohet krahasimi i prototipave aktualë me ato që deri para disa vitesh imagjinoheshin si e ardhmja.

Gjuhët programuese më të popullarizuara për vitin 2021

 • 30 dhjetor 2020
 • Autori: Rrustem Loshi
 • Numri i shikimeve: 1888
 • 0 Komentet
Gjuhët programuese më të popullarizuara për vitin 2021

Viti që po lëmë pas ka qenë mjaft i vështirë dhe sfidues për shkak të pandemisë COVID-19. Kjo ka bërë që Bota të shikohet nga një perspektivë tjetër. Si asnjëherë më parë është folur për blerje online, për mësim online, për punë online, dhe gjithçka online.

Megjithatë, për një kategori të njerëzve kjo nuk ka qenë fare sfiduese. Programerët janë mësuar të punojnë nga shtëpia, dhe janë mësuar me jetën online. Faktikisht kjo situatë ka bërë që kërkesa për ta të shtohet dukshëm. 

Pse është e rëndësishme sot robotika?

 • 28 dhjetor 2020
 • Autori: Ragip Avdijaj
 • Numri i shikimeve: 208
 • 0 Komentet
Pse është e rëndësishme sot robotika?

Robotika i bën studentët të kenë një marrëdhënie më të ngushtë me shkencën dhe teknologjinë, veçanërisht në fushat e dijes që gjenerojnë interes të konsiderueshëm tek studentët. Prandaj, programimi i robotëve krijon një sërë përfitimesh për cilësinë e mësimdhënies.

Për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë rolin e robotikës në botën në të cilën jetojmë, ne do të nxjerrim në pah disa nga avantazhet që ajo ofron.

RSS
12345678Last

Kërko Blog

Më të shikuarat