X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të fshijmë një llogari nga Facebook

Si të fshijmë një llogari nga Facebook

Që nga shpërthimi i skandalit të Facebook me Cambridge Analytica, shumë shfrytëzues kanë braktisur rrjetin social, të shqetësuar në lidhje me privatësinë e të dhënave të tyre.

Nëse edhe ju keni të njëjtat shqetësime, apo nëse dëshironi të largoheni nga Facebook pasi keni ndjenjën e varësisë dhe dëshironi të largoheni nga ai, në këtë video-trajnim, ndër të tjera do të mund të mësoni për dy mënyra se si të largoheni nga ky rrjet social.

Konkretisht do të mund të shihni se si të çaktivizoni llogarinë tuaj nga Facebook, ashtu që të largoheni përkohësisht nga Facebook-u nëse shihni se po ndjeni varësi nga përdorimi i tij;
Do të mund të shihni po ashtu se si të mbyllni një llogari nëse doni të mos ktheheni më në Facebook përmes asaj llogarie;
Si dhe do të shihni se si të veproni nëse nuk mund të kyçeni në një nga llogaritë e juaja në këtë rrjet social.

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

Linkedin Facebook YouTube gjirafaVideo Instagram Twitter

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.  

Print
8000 Vlerëso artikullin:
4.9

x