X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të ndryshoni numrin në Viber

Në këtë video mund të mësoni se si ta ndryshoni numrin të cilin e keni regjistruar në Viber me rastin e instalimit të aplikacionit. Kjo nevojitet të bëhet për shumë arsye, ku ndër to mund t pjete rasti i Kosovës ku më parë kemi përdorë prefikse të Monakos – për Vala dhe të Sllovenisë – për Ipko. Tani me rastin e marrjes së kodit telefonik të Kosovës +383, ne duhet t’a ndryshojmë këtë kod edhe në Viber. Për më shumë shiko videon. 

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

 

Print
3657 Vlerëso artikullin:
5.0

x