X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të vendosim nënshkrimin në e-mail (Gmail & Outlook)

Si të vendosim nënshkrimin në e-mail (Gmail & Outlook)

Në këtë video mund të shihni se si mund të vendosni një nënshkrim në e-mailat të cilët i dërgoni. Këtë e kemi paraqitur për dy platforma të cilat përdorën më shpesh – Gmail dhe Outlook, por mund të përdoret edhe në platforma të tjera.

Lidhjen me adresat tona me rrjetat sociale i kemi paraqitur përmes logove të rrjetave respektive.

 

Regjistrohu në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/mlngsub

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

Linkedin Facebook YouTube gjirafaVideo Instagram Twitter

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.  

Print
13056 Vlerëso artikullin:
5.0

x