X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të instalojmë quick look në Windows 10

Si të instalojmë quick look në Windows 10

 “Quick Look”, është një aplikacion i cili ua mundëson shfrytëzueseve të kompjuterëve me Windows 10, të shohin me një pamje të shpejtë një dokument qoftë ai i punuar me ndonjë nga programet e MS Office apo lloje të tjera si: Video, Audio, PDF, ZIP e disa lloje të tjera.

Në këtë video, ju do të mësoni, përveç tjerash:

  • Përdorimi i Shitores së Microsoft-it (Microsoft Store)
  • Instalimi dhe përdorimi i një aplikacioni (Quick Look)
  • Fshirja e një aplikacioni të instaluar
  • Përdorimi i File Explorer të Windows

Në rubrikën Blog, ju mund të lexoni një artikull në lidhje me këtë program.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

 

Print
4574 Vlerëso artikullin:
4.9
Rrustem Loshi

x