X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të sigurojmë llogarinë tonë online

Si të sigurojmë llogarinë tonë online

Siguria e llogarisë tonë online është e domosdoshme. Teknikat e avancuara të thyerjes së fjalëkalimeve nga hakerët, na bëjnë që ne të kujdesemi më tepër për sigurinë e llogarive tona online. Dhe një zgjidhje ideale për sigurinë e tyre, do të ishte Verifikimi me 2 faktorë.

Në këtë video kemi sqaruar në detaje se çka është dhe si të konfigurojmë verifikimin me dy hapa (Two-step verification - 2SV) apo authentikim me 2 faktorë (two-factor authentication - 2FA) për dy llogari online (Hotmail dhe Gmail), mirëpo nga kjo ju mund të mësoni se si të konfiguroni sigurinë edhe për llogaritë që mund t'i keni në domain të tjerë. 

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.

Print
12982 Vlerëso artikullin:
5.0

x