X
GO

Kurset

Kërko Kurse

AlbArts.org

AlbArts.org

AlbArts është ueb platformë e zhvilluar për artistët Shqiptarë me qëllim të ofrimit të mundësisë për publikimin e veprave të tyre të artit në internet. Platformën mund ta shfrytëzoni në dy gjuhë: në Shqip dhe në Anglisht.

Çdo llogari e krijuar në këtë platformë duhet të verifikohet në email adresën tuaj me të cilën jeni regjistruar në mënyrë që të u mundësohet publikimi i veprave të artit në këtë platformë.

Në këtë video mund të mësoni se si të hapni një llogari në këtë platformë, si të publikoni foto dhe video aty, si të bëni kërkim dhe gjëra të tjera me rëndësi në lidhje me këtë platformë.

 

Print
2285 Vlerëso artikullin:
4.9
Rrustem Loshi
Kategoria: Trajnime, Të tjera

x