X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare ne Beneluks

Në këtë video-trajnim do të shpjegojmë mënyrën e përdorimit të një data-baze të punuar nga një kompani shqiptare nga Kosova, për një rrjet të bizneseve shqiptare në Evropë. Shqiptarët të cilët jetojnë në shtetet e Beneluksit, kanë ndërtuar një ueb-aplikacion, në të cilin i regjistrojnë organizatat apo bizneset e tyre si anëtare të një organizimi më të madh dhe e kanë emërtuar atë: Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Beneluks. Me këtë emër edhe e kanë adresën në ueb: rrbshb.com.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.

Print
6564 Vlerëso artikullin:
4.8
Rrustem Loshi
Kategoria: Trajnime, Të tjera

x