X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Instalimi i një disku ssd në një llaptop

Në këtë video mund të shihni si instalohet një disk SSD në një llaptop, duke e mbajtuar diskun HDD që e kemi pasur në shfrytëzim më herët. Këtë ne e kemi bërë, jo vetëm për të shtuar kapacitetin e një disku për ruajtje të shënimeve, mirëpo për shkak se disku SSD është më i shpejtë, hargjon më pak energji, nuk bën zhurmë gjatë punës së tij dhe ka shumë përparësi të tjera ndaj diskut të zakonshëm HDD. Këtu do të mësoni se çfarë pajisjesh shtesë ju nevojiten për të përmbushur një detyrë të tillë. 

Print
3078 Vlerëso artikullin:
5.0
Rrustem Loshi

x