X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Konfigurimi i pajisjeve të Cisco-s

Kjo video është vazhdim i videove të mëhershme që kan të bëjnë me rrjetat e Cisco-s. më konkretisht, në këtë video mund të shihni mënyrën e konfigurimit të një topologjie fizike të një rrjete, pastaj do të mësoni se si t'i konfiguroni pajisjet me sistem operativ të Cisco-s i cili quhet IOS. Këtu mund të shihni disa konfigurime bazike e që janë shumë të nevojshme dhe me rëndësi për t'i mësuar. Konfigurimin e kemi kryer duke përdorë simulatorin e Cisco-s Packet Tracer. 

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale. 

Print
5439 Vlerëso artikullin:
4.5

x