X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Konfigurimi i pajisjeve të Cisco-s - 2

Në këtë video, mund të mësoni t'i konfiguroni Router-at e Cisco-s ashtu që ata të mund të komunikojnë me rrjetat e tyre Ethernet. Përveç kësaj, këtu kemi paraqitur edhe qështjet e sigurisë së Router-ave, siç është zgjedhja e mënyrës më të sigurtë për vendosjen e fjalëkalimit dhe konfigurime të tjera bazike për të pasë një rrjetë funksionale. Po ashtu mund të mësoni edhe mbi rëndësinë e protokoleve të rrugëtimit, pa të cilët nuk do të mund të komunikojnë pajisjet e dy rrjetave të ndryshme.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

 

Print
3047 Vlerëso artikullin:
4.7

x