X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të hapim një llogari të re në PayPal

Si të hapim një llogari të re në PayPal

Në këtë video do të flasim për një shërbim të pagesave online, gjegjësisht do të flasim për PayPal, që është një nga shërbimet e para dhe më të mirënjohura për pagesa në Internet. 

PayPal është një sistem i pagesave online që vepron gati në tërë Botën me rreth 305 milion llogari aktive të cilave u mundëson dërgimin, pranimin, dhe ruajtjen e fondeve në 25 lloje të ndryshme monedhash.

Përveç blerjes, PayPal mund ta përdorni edhe  për të pranuar para, qoftë përmes ueb faqes tuaj apo edhe drejtpërdrejt në llogarinë tuaj në PayPal, përmes opsionit PayPal.Me – për të cilin do të flasim në një nga videot e ardhshme.

Na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale. 

Print
5806 Vlerëso artikullin:
4.5

x