X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të konfigurojmë llogarinë në PayPal

Si të konfigurojmë llogarinë në PayPal

Në videon e kaluar kur kemi folur për shërbimet që na i ofron kompania PayPal, kemi parë se si të hapim një llogari të re aty dhe si të regjistrojmë aty një kartë krediti.

Ndërsa në këtë video do të shohim se si të bëjmë konfigurimet e nevojshme të llogarisë tonë në PayPal ashtu që të mund ta përdorim atë në mënyrë të sigurt.

Në këtë video do të shohim se si të bëjmë konfigurimet si në vijim:

  • Verifikimi i e-mail adresës
  • Konfigurimi i sigurisë së llogarisë – konfigurimi i verifikimit me dy faktorë
  • Konfigurimi i pyetjeve sekrete
  • Konfigurimi i PIN-it të shërbimit ndaj konsumatorit
  • Konfigurimi i numrit të telefonit
  • Konfigurimi i kartës së kreditit

 

Video: Si të sigurojmë llogarinë online përmes verifikimit me dy faktorë
https://www.youtube.com/watch?v=vIuiSLAEsKg

Video: Si të hapim një adresë në Facebook dhe si të konfigurojmë sigurinë e llogarisë
https://www.youtube.com/watch?v=np2thzjKw9U&t=871s

Mbështet këtë faqe duke dërguar para përmes PayPal
https://paypal.me/milingonal 

 

Na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Trajnimin mund ta publikoni në rrjetat sociale. 

 

Print
5376 Vlerëso artikullin:
4.9

x