X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Subnetimi i IP adresës së klasës A

Në këtë video është paraqitur mënyra a subnetimit të një IP adrese të klasës A me ç'rast duhet të dizajnohet ashtu që të fitojmë 60 rrjeta - duke përdorë numrin minimal të bitave për subnetim; të gjendet subnet maska pas subnetimit; të gjendet IP adresa dhe adresa për broadcast për IP adresën e rrjetës së parë; të gjendet rangu i IP adresave që mund të përdoren për të konfiguruar hostat e kësaj rrjete. 

 

Print
2454 Vlerëso artikullin:
5.0

x