X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Windows 10 - Vendosja e ikonave në Desktop

Në këtë video, mund të shihni shkurtimisht se si t'i vendosni ikonat "This PC", My Documents dhe "Network" në Desktop, në rast se ato nuk janë të vendosura aty. Njëjtë mund ta vendosni edhe ikonën e "Recycle Bin" dhe të "Control Panel", edhe pse Control Panel nuk rekomandohet të vendoset në Desktop. 

Print
2490 Vlerëso artikullin:
5.0
Rrustem Loshi

x