X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Instalimi i Microsoft Office 2013

Në këtë video kemi paraqitur mënyrën e instalimit të Office 2013 nga kompania Microsoft. Mënyra e instalimi është e njëjtë edhe për versionet e tjera si 2007, 2010 ose 2016. 

Nëse ju dëshironi të instaloni paketën softuerike nga Microsoft - Office, mirëpo këtë nuk dëshironi ta instaloni në diskun e sistemit operativ, për ndonjë arsye, në këtë video mund të ndiqni pikërisht këtë. Ne kemi marrë si shembull, rastin kur nuk kemi mjaft hapësirë të lirë në diskun e sistemit, që zakonisht është disku C, mirëpo kemi hapësirë të mjaftueshme në diskun tjetër. Kjo sidomos vlen nëse të dy disqet janë të ndara në disqe fizike, ku ne nuk mund t’i bashkojmë sikur do të ishte rasti tek disqet logjike. Përveç kësaj ju mund të mësoni si të zgjidhni opsionet e dëshiruar gjatë instalimit dhe të mos e instaloni atë ndryshe, pos ashtu siç ju konvenon ju.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.

Print
7517 Vlerëso artikullin:
4.6
Rrustem Loshi

x