X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Instalimi dhe konfigurimi i Windows 10 në një kompjuter virtual

Në këtë video mund të mësoni se si ju mund të instaloni një Sistem Operativ në një kompjuter virtual, konkretisht ne do të instalojmë Windows 10 në një kompjuter virtual në Hyper-V të Microsoft-it. Kjo mënyrë instalimi të sist4emit operativ - Windows 10 mund të aplikohet edhe në kompjuerin tuaj personal - jo virtual, pasi mënyra e instalimit të Windows-it është e njëjtë, me përjashtim të asaj që gjatë instalimit në një kompjuter virtual duhet të bëhen disa veprime shtesë të cilat mund t'i ndiqni në këtë video.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.

Print
5787 Vlerëso artikullin:
4.7

x