X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Instalimi i Microsoft Hyper-V dhe krijimi i një Virtual Machine

Në këtë video mund të mësoni se si ta instaloni Hyper-V të Microsoft-it dhe si të krijoni kompjuter virtual.

Microsoft është një korporatë e madhe Amerikane, ku produkt kryesor ka Sistemin Operativ si për klientë ashtu edhe për serverë. Përveç këtyre, Microsoft është e njohur edhe për Virtualizim përmes Hyper-V. Ne në këtë video kemi paraqitur mënyrën e instalimit të Hyper-V në një kompjuter personal, përmes së cilit ne mund të ndërtojmë kompjuter virtual në kompjuterin tonë. Kompjuterët virtual mund të përdorën në mënyra të ndryshme: nga testimi i softuerëve të ndryshëm, instalimi i ndonjë sistemi operativ tjetër nga ai që e kemi në kompjuerin tonë e në raste të ngjajshme.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.

Print
4526 Vlerëso artikullin:
5.0

x