X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Lidhja e një kompjuteri virtual me Internet

Në këtë video kemi paraqitur mënyrën e lidhjes së një kompjuteri virtual, të krijuar më parë me Hyper-V të Microsoftit, me Internetin. Për këtë qëllim ne na nevojitet të kemi një switch virtual i cili do të bëjë lidhjen në mes të kompjuterit tonë virtual dhe kartelës së rrjetës të kompjuterit tonë e përmes sajë të lidhet me rrjetën tonë, e cila nga përspektiva e kompjuterit virtual është rrjetë e jashtëme, e përmes saj të lidhet me Internetin.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.

Print
5155 Vlerëso artikullin:
4.6

x