X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Drejtshkrimi i gjuhës shqipe në kompjuter

Drejtshkrimi i gjuhës shqipe në kompjuter

Në këtë video-trajnim mund të shihni se si mund ta instaloni programin për drejtshkrimin e gjuhës Shqipe për paketën softuerike të Microsoft-it – Office. Ne këtë do ta instalojmë në Office 2013 mirëpo do të tregojmë edhe mënyrën se si bëhet instalimi edhe për versionet e tjera të kësaj pakete.

Gjithashtu këtu do të mësoni se si ta ndryshoni pamjen e programeve të office, ashtu që të keni edhe menytë në gjuhën shqipe. Përveç kësaj, ju do të mësoni edhe për disa veprime me tastierë, ku në këtë rast ne kemi përdorë një tastierë virtuale, ndërsa të njëjtat veprime ju mund t’i bëni duke përdorë tastierën e kompjuterit tuaj. 

 

Na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Postoje artikullin në rrjetat sociale 

Linku për Drejtshkrimorin për Office 2000 deri 2007: http://www.gjuhashqipe.net/softuere/s...

Linku për Drejtshkrimorin dhe për ndërfaqet në Shqip të Office-it 2003 - 2016: http://bit.ly/2sHv8JB

Regjistrohu në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/mlngsub

 

Print
13116 Vlerëso artikullin:
4.5
Rrustem Loshi

x