X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të hapim një e-mail adresë në gmail

Në këtë video mund të mësoni si të hapni një e-mail adresë në Gmail.com dhe disa veprime bazike që kanë të bëjnë me e-mail adresën tonë në Gmail. Përveç kësaj do të mësoni për disa shërbime që i ofron google, mirëpo që ne do të na duhet të kemi një llogari të regjistruar apo një e-mail adresë të hapur në Gmail.com, në mënyrë që t’i shfrytëzojmë ato. Po ashtu do të mësoni si të dërgoni një e-mail nga llogaria e re, si të pranoni e-mail dhe disa veprime të tjera me e-mailat e pranuar, si arkivimi, raportimi i e-mailave nga adresa të panjohura apo “spam” e-mail, zhvendosja e e-mailit në një folder dhe gjëra të tjera. Pastaj do të mësoni si të formatoni një tekst në e-mailin të cilin dëshironi t’ia dërgoni dikujt. Në fund do të mësoni si ta konfiguroni sigurinë për llogarinë tuaj të re.

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale. 

Print
24290 Vlerëso artikullin:
4.2

x