X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të hapim një e-mail adresë në hotmail

Në këtë video-trajnim mund të ndiqni mënyrën se si mund ta krijojmë një llogari në www.hotmail.com, që na mundëson dërgimin dhe pranimin e postës elektronike apo e-mail. Hapja e një llogarie të tillë na mundëson, përveç pranimit dhe dërgimit të e-mailave, edhe shfrytëzimin e disa shërbimeve të tjera si komunikimi i drejtpërdrejtë online apo chat siç njihet në gjuhën angleze, shfrytëzimin e shërbimit one drive që është një shërbim i Microsoftit për cloud ku ne mund të ruajmë dokumente të ndryshme dhe t’i ndajmë ato me të afërmit, pastaj mund t’i shfrytëzojmë edhe disa shërbime të tjera. Përveç tjerash, këtu kemi paraqitur disa veprime themelore sa i përket përdorimit të një e-mail adrese, siç janë: pranimi dhe dërgimi i një e-maili. 

 

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

 

Print
8493 Vlerëso artikullin:
4.3

x