X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të konfigurojmë një e-mail adresë në hotmail

Në këtë video mund të mësoni mënyrën se si ta vendosni një foto në llogarinë tuaj në Hotmail.com (Outlook.com, live.com), si ta ndryshoi fjalëkalimin, si ta siguroni e-mail adresën në rast se e harroni fjalëkalimin, si ta ndryshoni gjuhën e ndërfaqes dhe ta bëni atë shqip, si dhe shumë gjëra të tjera që kanë të bëjnë me e-mail adresën tuaj në Hotmail.com.

Në këtë video ju mund të mësoni mënyrën e hapjes së një llogarie në Hotmail.com, ku përveç tjerash mund të mësoni për disa veprime bazike siç janë: vendosja e fotografisë tuaj në profilin tënd, përmirësimi i të dhënave tuaja në profil dhe regjistrimi i numrit të telefonit si parametër sigurie. Pastaj do të mësoni edhe disa gjëra në lidhje me sigurinë e llogarisë tuaj, siç janë ndryshimi i fjalëkalimit në profilin tuaj, regjistrimi i një e-mail adrese për të siguruar këtë e-mail adresë në rast se e harrojmë fjalëkalimin apo kemi probleme të tjera që na ndalojnë qasjen në këtë e-mail adresë dhe gjëra të tjera.

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

      gjirafaVideo    

 

Artikullin mund ta publikoni në rrjetat sociale.

Print
6291 Vlerëso artikullin:
4.7

x