X
GO

Kurset

Kërko Kurse

Si të rregullojmë opsionet e gjuhës në një celular

Si të rregullojmë opsionet e gjuhës në një celular

Në këtë video kemi shpjeguar se si t’i bëni disa rregullime të opsioneve për gjuhën dhe për tastierën në një celular android.

Aty, ndër të tjera mund të mësoni se si të instaloni një gjuhë të re në mobilin tuaj, si të fshini një gjuhë të cilën nuk do ta përdorni në një të ardhme të afërt, si të instaloni tastierën për gjuhën shqipe e cila i ka shkronjat karakteristike të gjuhës shqipe – shkronjat ë dhe ç, si të rregulloni tastierën nëse keni vështirësi në shikim e disa rregullime të tjera.

 

Regjistrohu në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/mlngsub

Në çdo kohë mund të na ndiqni në:

 

 

 

Artikullin mund ta ndani në rrjetat sociale:

Print
3299 Vlerëso artikullin:
5.0
Rrustem Loshi
Kategoria: Trajnime, Të tjera

x