X
GO

Lajmet

Kina zhduk virusin Corona përmes dritës ultravjollcë

  • 16 mars 2020
  • Autori: Rrustem Loshi
  • Numri i shikimeve: 3302
  • 0 Komentet
Kina zhduk virusin Corona përmes dritës ultravjollcë

Një kompani e transportit publik në Shangai të Kinës, i është kthyer teknologjisë në përpjekjen e saj për të luftuar virusin “Corona”. Zyrtarët e shëndetit publik në Kinë kanë deklaruar se “coronavirus” i cili shkakton “Covid-19” është i ndjeshëm ndaj rrezeve UV dhe ndaj nxehtësisë.

Megjithëkëtë, Organizata Botërore e Shëndetësisë, paralajmëron për rrezikun e përdorimit të këtyre rrezeve për pastrimin e duarve apo pjesë të tjera të lëkurës.

RSS

Kurset më të shikuara

RSS