Back
team-7

Tanzeri

Siguri Kibernetike

Tanzer Abazi është pionier i Sigurisë Kibernetike dhe Sigurisë. Aty ku përmendet Hakim Etik (Ethical Hacking), Siguria Kibernetike dhe mbrojtja nga sulmet kibernetike, nuk ka se si të mos shkoi mendja tek Tanzeri.

 

Other Members